Consignatie Verkoop

Naast het importeren van een nieuwe auto bieden wij u de mogelijkheid uw auto consignatie te verkopen. Een consignatie verkoop van een auto kan een interessante manier zijn om uw auto te verkopen. I Go Automotive bemiddelt in dit geval de verkoop van uw auto.

U kunt uw auto bij ons in de showroom achterlaten, maar dat is zeker niet verplicht. U kunt besluiten om de auto te blijven gebruiken. Pas op het moment dat iemand reageert op de auto hebben wij de auto van u nodig.

De onderhandelingen, eventuele inruil en rijklaar maken van uw auto doen wij voor u.

Werkwijze

Na het maken van een afspraak ontvangen wij u bij ons in de showroom. De auto wordt grondig schoongemaakt van zowel binnen al buiten. Wij voeren een technische inspectie uit zodat de auto er perfect bij staat.

Daarna wordt de auto professioneel gefotografeerd en via onze verkoopkanalen geadverteerd. Uw auto is vindbaar op 10 verschillende websites zoals onder andere Autotrack, Autoscout, Marktplaats, Autowereld enz.

Uiteraard wordt uw auto ook via ons eigen website en social mediakanalen geadverteerd.

Vooraf spreken we uw uiterlijke verkoop prijs af en doen ons uiterste best om het hoogste bod te krijgen van potentiele kopers.

Uw voordelen

  • Professionele foto’s en advertentie
  • Uw auto is rijklaar
  • Hoge vindbaarheid
  • Geen vreemden aan uw deur
  • Garantie mogelijkheden voor de koper
  • Wij voeren de onderhandelingen

Kosten

U betaalt eenmalig een bedrag van € 250,00 inclusief BTW, alle werkzaamheden zoals het schoonmaken, technische inspectie, fotoreportage, adverteren, rijklaar maken zijn hiermee gedekt. Wij adverteren uw auto voor de periode van 3 maanden.

Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop rekenen wij een verkoopfee van 6% met een minimum van €300,-. De opstartkosten en de verkoopfee worden na verkoop van uw auto in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag.

Voor het tussentijds uit de verkoop halen van uw auto brengen wij geen kosten in rekening.